'

TC-800 Tormek Case

Met de Tormek Case blijven uw slijpmallen en accessoires netjes op hun plaats. Deze koffer, die van hoogwaardige materialen is gemaakt, is gemakkelijk draagbaar dankzij de luxueuze lederen handgreep en heeft een schuifdeksel waardoor alles op zijn plaats blijft.

Altijd opgeruimd en scherp

De Tormek Cases zijn stapelbaar en kunnen met de nieuwe opbergbakken HTK-00, TNT-00 en T8-00 worden gecombineerd, zodat u alles eenvoudig kunt opbergen. De nieuw ontworpen opbergbakken voor de slijpmallen zijn gemaakt van EPP, een stevig en slijtvast constructiemateriaal dat jarenlang meegaat.

  • Stapelbaar voor opslaggemak.
  • Luxueuze lederen handgreep.
  • Geschikt voor de nieuwe opbergbakken HTK-00, TNT-00 en T8-00.

Houd er rekening mee dat voorgaande opbergbakken voor de HTK-706 en TNT-708 en de voormalige topkoffer voor de Tormek T-8 niet compatibel zijn met de TC-800 Tormek Case.

Alles overzichtelijk bij de hand …

Elk onderdeel heeft zijn eigen plek in de Tormek Case, zodat u alles gemakkelijk kunt vinden. Deze koffer heeft een glad en afgerond uiterlijk en is gemaakt van hoogwaardige materialen. De koffer heeft een vernieuwde duurzame opbergbak waarin de slijpmallen perfect op hun plaats blijven. Door het transparante schuifdeksel zijn de slijpmallen en accessoires direct zichtbaar. Bovendien is de koffer gemakkelijk draagbaar dankzij de mooie lederen handgreep; kenmerkend voor de kwaliteit van Tormek. We hebben deze koffer gemaakt voor alle fans van Tormek die behoefte hebben aan overzichtelijk ingedeeld gereedschap dat altijd scherp is.
Met vriendelijke groet,

Het Tormek Design Team