'

TS-740 Slijpstation

Slijpkast van topkwaliteit met speciaal ontworpen lades die geschikt zijn voor de Tormek accessoirekits!  Robuuste staalconstructie met krasbestendige metallic coating, afgeronde hoeken en het Tormek-logo. Past gemakkelijk in uw werkplaats en u kunt hem aanpassen aan uw ideale werkhoogte.

De meeste werkbanken zijn te hoog voor goede controle tijdens het slijpen. Wanneer uw schouders ontspannen zijn en uw armen uitgestrekt ter hoogte van uw middel, kunt u de juiste hoeveelheid druk uitoefenen voor de beste resultaten.

Op basis van dit belangrijke basisprincipe heeft Tormek het slijpstation TS-740 ontworpen, waarmee u altijd de perfecte werkpositie heeft, die op uw lengte wordt afgesteld.

De laden zijn op de Tormek accessoirekits afgestemd, zodat uw favoriete slijpmallen en accessoires altijd bij de hand zijn en alles zijn eigen plek heeft. Kortom, u krijgt een echt slijpstation!

Op maat gemaakte lades

Wordt compleet met lade-inzetstukken geleverd voor machinetoebehoren, voor de handgereedschapskit en voor de houtdraaierskit. (Toebehoren en slijpmallen zijn niet inbegrepen.) Drie extra laden met praktische rubberen matten. Het slijpstation is voorzien van twee lades met een hoogte van 6 cm en vier lades van 9,5 cm hoog. Auto-return lademechanisme voor zachte sluiting.

Opbergruimte aan de zijkant voor extra slijpstenen

Als u de speciale slijpstenen gebruikt, kunt u deze gemakkelijk aan de zijkant van het slijpstation opbergen. Op deze manier kunnen ze hier na gebruik opdrogen zonder dat de ladenkast nat wordt van binnen. Er zijn twee haken inbegrepen.

Centrale vergrendeling

Eén enkele centrale vergrendeling met een sleutel aan de bovenkant, die alle lades afsluit.

Duurzame afwerking

De stalen kast is voorzien van een krasbestendige poedercoating. Mooi ontwerp met afgeronde hoeken.

Stevig werkoppervlak

Het werkoppervlak is standaard voorzien van de Tormek RM-533 rubberen werkmat.

Afmetingen

Hoogte: tussen 750 mm en 830 mm
Breedte: 578 mm
Diepte: 390 mm