'

De Tormek-garantie

We ontwikkelen en verfijnen al meer dan 40 jaar slijpmachines volgens de werkwijze Tormek. Ons streven is altijd geweest om een functioneel systeem te leveren waarmee u gemakkelijk uw snijgereedschap kunt slijpen en waarmee u een geweldig resultaat behaalt.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze machine vele jaren aan uw slijpbehoeften voldoet en zijn trots op de garantietermijn van onze machines, die ongeëvenaard is op de markt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u afwijkingen constateert.

Welkom bij Tormeks manier van slijpen!
Håkan Persson
CEO van Tormek


Tormek T-8 Original

U krijgt 8 jaar garantie: 5 jaar + 3 jaar bij registratie op tormek.com.
Geldt voor alle Tormek T-8’s met aankoopdatum 1 Augustus 2020 of later. (Ongeacht wat op de verpakking geschreven is).
Inclusief professioneel gebruik.


Tormek T-8 Custom

U krijgt 8 jaar garantie: 5 jaar + 3 jaar bij registratie op tormek.com
Inclusief professioneel gebruik.


Tormek T-4

U krijgt 8 jaar garantie: 5 jaar + 3 jaar bij registratie op tormek.com.
Geldt voor alle Tormek T-4's met een aankoopdatum van 1 december 2020 of later. (Ongeacht wat er op de verpakking staat).
Bij gebruik voor commerciële, industriële of opleidingsdoeleinden krijgt u 2 jaar garantie op de T-4. 


Tormek T-2

U krijgt 8 jaar garantie: 5 jaar + 3 jaar bij registratie op tormek.com.
Geldt voor alle Tormek T-2's met een aankoopdatum van 1 december 2020 of later. (Ongeacht wat er op de verpakking staat). 
Bij gebruik voor een professionele slijpdienst is de garantie 2 jaar.


Slijpmallen, accessoires en reserveonderdelen

Voor slijpmallen, accessoires en reserveonderdelen geldt een garantie van twee jaar.


Voorwaarden 

De Tormek-garantie is geldig bij overhandiging van het aankoopbewijs en dekt alle onderdelen van uw Tormek-machine tegen materiaal- en/of fabricagefouten. De garantie staat garant voor de werking van uw machine, maar claims vanwege normale slijtage, verkeerd gebruik en verwaarlozing worden niet gedekt. In geval van een garantieclaim moet het serienummer altijd worden vermeld.

Neem contact op met de tussenpersoon in uw land als zich in de toekomst garantiekwesties voordoen of als uw machine onderhoud nodig heeft. In veel gevallen kan het probleem telefonisch of met een reserveonderdeel worden verholpen. Retourneer de machine alleen als dit overeen is gekomen met de tussenpersoon van Tormek.


Voor meer informatie omtrent garantie, contacteer uw Tormek verdeler of invoerder in uw land. U kan ons ook rechtstreeks contacteren op support@tormek.se /+46 581 147 90 of onze pagina faq-veel gestelde vragen raadplegen.