'

MSK-200 Roest vrije stalen as

Roestvrij stalen as met composiet Ezylock-moer. De EzyLock zorgt ervoor dat de slijpsteen stevig vast zit en zich niet los kan draaien. Door het unieke ontwerp is er geen gereedschap nodig om de slijpsteen aan- of los te draaien.

De EzyLock van Tormek is zowel een moer als een ring. Hierdoor heeft u voor het bevestigen en verwijderen van de steen geen gereedschap nodig. De speciale spoed van de draad aan de linkerkant zorgt ervoor dat de draaiing van het wiel de moer tot het juiste koppel aandraait.

Draai bij het bevestigen van de slijpsteen de Ezylock-moer linksom naar de juiste plaats. Tijdens de eerste slijpbeurt zal de moer automatisch tot het juiste koppel worden aangedraaid.

Als u de slijpsteen wilt wisselen, draait u de steen rechtsom terwijl u met de andere hand de lederen afwetschijf vasthoudt. Hierdoor zal de EzyLock simpelweg losdraaien.

Door deze constructie kunt u eenvoudig met verschillende slijpstenen werken en wisselen naar een SJ-200 Japanese Waterstone, voor een extra fijne afwerking.

Geschikt voor Tormek T-4, Tormek T-3 en oudere modellen met een steendiameter van 200 mm.

Tormek Forum

Forum

Hier kunt u contact maken met andere Tormek-gebruikers over de hele wereld.

Naar het forum