Ga naar Informatie Tormek diamantwielen

Informatie Tormek diamantwielen

DF-250 Diamond Wheel Fine

* Voor leveringstermijnen, zie hieronder voor meer informatie.

Dit ultieme veelzijdige wiel verenigt een efficiënte staalverwijdering met een gladde afwerking van het oppervlak en een lange levensduur. Het wiel heeft korrelgrootte 600.

U kunt alle soorten materialen slijpen, met inbegrip van staal, keramiek en hardmetaal. Geschikt voor de Tormek T-8, Tormek T-7 en voorgaande modellen met een steendiameter van 250 mm.

Bij ieder diamant slijpwiel wordt 150 ml Anti-corrosie Concentraat ACC-150 mee geleverd. Gebruik het Anti-corrosie concentraat met water om roest op de steen te voorkomen. Voeg 10ml Anti-corrosie concentraat bij 250ml water(~ 4%). We raden het gebruik van water aan bij het slijpen met het diamant slijpwiel. Dit verlengt de levensduur van de steen en verbetert het slijpresultaat. Het is echter wel mogelijk te slijpen zonder water. Lees hier meer over de diamantwielen.

Of ga naar Diamond Wheel Coarse of Diamond Wheel Extra Fine.

Design Protected Ⓓ.


Opgelet: De belangstelling voor onze diamantwielen is aanzienlijk groter dan verwacht. Dit, samen met problemen om de productiecijfers te verhogen, betekent dat we momenteel vertragingen inzake leveringen hebben. Bedankt voor uw begrip.