'

Lediga tjänster

Tormek T 8 Wet Sharpening System Sharpen All Edge Tools With Diamond Wheel 3000X1500

Vill du arbeta på ett innovativt företag som säljer en egenutvecklad produkt på en global marknad? Inom sin nisch är Tormek ett välkänt varumärke som etablerat en ny standard inom våtslipning av eggverktyg. All produktutveckling, konstruktion och tillverkning sker i Lindesberg, Sverige. 

Här nedan ser du våra utannonserade tjänster. Ansök så snart som möjligt då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Tormek söker Produktingenjör

Tormek Soeker Montoerer

Nu söker vi en Produktingenjör till innovativa Tormek, det globala bolaget med rötterna i Lindesberg. Här finns möjligheten att kliva in i en nyinrättad tjänst där du får arbeta som Produktingenjör med en svensk kvalitetsprodukt.

Om tjänsten

Som Produktingenjör kommer du hålla samman och projektleda all förändring och utveckling av Tormeks produkter. Det kan handla om utbyte av komponenter, material och leverantörer, framtagande av nya tillbehör liksom helt nya innovationer och produktutveckling med tillhörande patent. Små som stora förändringar som på olika sätt berör processer och arbetssätt inom företaget. Därför arbetar du i tätt samarbete med inköp, kvalitet, produktion, konstruktion, försäljning och marknad. Här är du involverad i hela kedjan, allt från konstruktion, kontakt med underleverantör till färdigpaketerad produkt.

Du kommer till exempel att:

 • Fånga upp och utvärdera idéer avseende produktutveckling.
 • Diskutera material och komponentval såväl internt som med underleverantörer.
 • Utvärdera tillverknings- och montagemetoder.
 • Ha kontakt med underleverantörer vid kvalitetsproblem och arbeta fram lösningar på dessa tillsammans med leverantören.
 • Utföra leverantörsaudits för att säkerställa efterföljande av kvalitets- och hållbarhetsstandarder samt Code of Conduct.
 • Stötta det egna montaget i frågor såsom systematisering och kvalitetssäkring samt bistå med instruktioner i samband med produktförändringar.
 • Omvärldsbevaka inom produkt- och produktionsområdet.
 • Jobba med livscykelhantering och ändringshantering.

Tjänsten rapporterar till företagets VD. Resor i mindre utsträckning förekommer i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk eftergymnasial utbildning och som har några års erfarenhet av att arbeta i en teknisk roll i ett producerande företag. Du har erfarenhet av att arbeta med CAD, har kunskaper i ritningsläsning och erfarenhet av att arbeta i affärssystem.

 • Vi ser gärna att du intresserad av teknik ur ett brett perspektiv, är vetgirig och älskar att skruva isär saker för att på så sätt förstå hur saker och ting fungerar.
 • Här kommer du till ett företag med en genuin innovationskultur. Man hjälps åt, provar nya vägar tillsammans och är prestigelös när det handlar om att hugga tag i arbetsuppgifter. En inställning som det är viktigt att du delar.
 • Du kommunicerar väl på svenska samt engelska och är en van användare av MS Office.
 • B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Vidare är du en relationsskapande person som gillar att ha många kontaktytor. Du har förmågan att ta in ett helhetsperspektiv, förstår hur olika processer samverkar och påverkar och kan utifrån det dra adekvata slutsatser. Tjänsten bjuder på stor variation vilket ställer krav på flexibilitet. Att du är lyhörd inför andras idéer och bidrar till ett gott samarbete över olika funktioner ser vi som en självklarhet.

Övrig information

 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
 • Placering: Lindesberg
 • Sista ansökningsdag: 2022-06-12 

Din ansökan

Ansök här

Urval sker löpande. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig från AxÖ Consulting, Oskar Bernling, tfn: 073-915 70 61 eller via mailadress: oskar.bernling@axoconsulting.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i rekryteringen. Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att bli anställd direkt hos Tormek.


Om Tormek

Med ett produktutbud inom segmenten Woodworking and More, Hunting and Outdoor och Culinary är Tormek ledande i världen inom våtslipning av eggverktyg så som exempelvis knivar, stämjärn, hyvelstål och borr. Företaget är lokaliserat i Lindesberg omkring 40 km norr om Örebro och har ett säljbolag i Chicago. Man har ca 50 medarbetare och omsätter 200 MSEK med god lönsamhet. Sedan 2018 är Tormek en del av den börsnoterade teknikkoncernen Lagercrantz Group. 

Tormek har ett starkt varumärke inom sin nisch med nöjda slutanvändare världen över som både engagerar sig i företagets digitala kanaler, likväl delar med sig av önskemål avseende produktutveckling och framtida innovationer. Nu söker vi efter dig som vill arbeta som Produktingenjör, en bred tjänst som tangerar områden så som nya produkter, innovationer, produktförändringar och löpande förbättringar.

Besök oss gärna på Instagram, YouTube eller TikTok för att få en inblick i vad våra produkter används till!

Mer information om Tormek hittar du här: