'

Lediga tjänster

Tormek T 8 Wet Sharpening System Sharpen All Edge Tools With Diamond Wheel 3000X1500

Vill du arbeta på ett innovativt företag som säljer en egenutvecklad produkt på en global marknad? Inom sin nisch är Tormek ett välkänt varumärke som etablerat en ny standard inom våtslipning av eggverktyg. All produktutveckling, konstruktion och tillverkning sker i Lindesberg, Sverige. 

Här nedan ser du våra utannonserade tjänster. Ansök så snart som möjligt då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Digital Marketing Manager

En viktig del i Tormeks marknadsarbete är att bearbeta, underhålla och utveckla marknaden i de kanaler där våra målgrupper befinner sig. Tormeks marknadskommunikatörer har alla breda roller och arbetsuppgifter med en spridning av allt från tryckt dokumentation till avancerad digital media, skapa och förbättra innehåll i våra digitala kanaler, mäta och analysera närvaro och engagemang, med hjälp av data ständigt förbättra flödena till och från vår webbplats. Sätta upp mål för relevanta konverteringar såväl i våra sociala kanaler som vår webbplats. Copytext, filmredigering, fotografering, event och inte minst livesändningar är också viktiga delar. Svårt att nämna allt som innefattas i rollerna men det här är ett axplock.

Om tjänsten

Att själva producera och publicera innehåll är en nyckel till att vi kan möta vår entusiastiska community med rätt kunskap och inspiration men även bearbeta nya segment och marknader. Communityn kring vår produkt är stor anledning till att arbetet roligt och engagerande. Bra och aktuellt innehåll är avgörande oavsett om det är en enkel instruktionsfilm, produkttext eller ett mer arbetat konceptmaterial. Avgörande är också att publicering, analys och relationsbyggande sker kontinuerligt och träffsäkert – här är rollen Digital Marketing Manager viktig.

Som Digital Marketing Manager på Tormek ingår du i ett team med fem kommunikatörer, varav en jobbar i Chicago och där alla delar på uppgifterna. Rollen innebär bland annat att, i våra digitala kanaler, publicera och underhålla det innehåll vi tillsammans skapar. Det kan vara i allt från vår webbplats, våra sociala kanaler till olika e-handelsplattformar. Till din hjälp har du kompetenta och engagerade kollegor men även duktiga partners som bidrar när vi vill.

Vi ser gärna att vår nya kollega har erfarenhet inom datadriven marknadsföring, e-handel och har en djup förståelse för mekanismerna i ett digitalt medielandskap. Vi arbetar nära våra importörer och e-handlare runt om i världen och en stor del av vår försäljning sker idag just genom e-handel. Det ger oss spännande utmaningar i vilket innehåll vi producerar för de olika plattformarna. Hos oss finns det stora möjligheter att påverka både ditt eget och Tormeks arbetssätt, vi välkomnar nya erfarenheter och kunskaper. Erfarenhet och kunskap som du skaffat antingen genom relevant utbildning, arbete inom digital kommunikation och marknadsföring eller kanske både och?

Några konkreta arbetsuppgifter, erfarenheter och skills som du antingen har eller vill utveckla:

  • Engelska och svenska i skriven och talad form. Ofta i social media men även produktorienterat. Franska och tyska meriterande.
  • Annonsverktyg, kampanj, publicering, mätning och uppföljning i sociala kanaler.
  • Webbpubliceringsverktyg (CMS) – erfarenhet.
  • E-handelsplattformar – erfarenhet av publicering och annonsering på t ex Amazon.
  • Grafisk feeling
  • Eventplanering
  • En nyfikenhet på hantverk, artisteri, gastronomi och andra områden som är beroende av vassa eggar.
  • Å så en djup förståelse och intresse för ett digitalt och samtida liv.

 

Din ansökan

Ansök till tjänsten via LinkedIn.


Om Tormek

Tormek grundades 1973 och är ett globalt företag med ca 40 engagerade medarbetare. Inom sin nisch är Tormek ett välkänt varumärke som etablerat en ny standard inom våtslipning av eggverktyg. All produktutveckling, konstruktion och tillverkning sker i Lindesberg, Sverige. Företaget står bakom flertalet unika patent. Via samarbetspartners exporterar Tormek idag till ett 30-tal länder världen över med Tyskland och USA som största marknader. Företaget ägs av Lagercrantz Group. Marknadsarbetet är framåtlutat och satsningen med en stark in-house verksamhet är en del i framgången.

Några av våra digitala kanaler:

Instagram

@tormek_sharpening

@tormek_buhscraft

@tormek_prokitchen

YouTube

@TormekSharpening