Tormeks stipendium - ansökan för 2019 öppnad!

Sedan 2013 har Tormeks stipendium delats ut till en sistaårselev inom trähantverk eller design. Syftet är att sätta fokus på slipning och uppmuntra dig som vill satsa på ditt hantverk och investera tid i träarbete. 

Oavsett om du använder eggverktyg i ditt yrke eller i din hobby är det oerhört viktigt med vassa verktyg. Det är en ära att se att Tormek har varit en del av processen i de kreativa och utmanande projekt nedan!

Ansökan 2019

För dig som går sista läsåret inom trähantverk eller design finns nu möjligheten att ansöka om vårt stöd till nyutbildade talanger. Vi vill uppmuntra och inspirera fler att förverkliga sina projekt och samtidigt stödja dig som redan nu har kommit en bra bit på väg. Vassa verktyg gör jobbet lättare!

Du har chans att erhålla valfritt slipsystem från Tormek, inklusive tillbehör. En bra start för dina framtida projekt!

Skicka in bilder på det objekt/projekt du är mest stolt över och motivera vad du uppskattar med Tormeks slipsystem. Det viktiga är att du själv gjort objektet och att du har haft användning av Tormek under arbetet. I övrigt finns inga begränsningar. Vi kommer att publicera vinnaren på vår hemsida tillsammans med en kort intervju. 

Välkommen med din ansökan senast 23/6 2019.