'
Gå till Instruction Rbs 140 Sv

Instruction Rbs 140 Sv

RBS-140 Tillbehör för runda knivblad

Tillbehör till Tormek T-2 Pro Kitchen Knife Sharpener för slipning av runda knivblad. Tillgänglig från hösten 2021. Tillgänglighet kan variera mellan marknader.

Gyrosskärare, kebabkniv eller shawarma-skivare − oavsett vad du kallar den är det dags att göra den vass igen! RBS-140 Tillbehör för runda knivblad passar de flesta bladmodeller för din elektriska kniv med runda blad. Tillbehöret är speciellt framtaget och passar endast till slipmaskinen Tormek T-2 Pro Kitchen Knife Sharpener som avverkar en minimal mängd stål och ger dig ett professionellt slipat blad på nolltid!

  • Slipar runda knivblad med en diameter mellan ca. 80–140 mm.
  • Passar de allra flesta hålprofiler på blad från olika tillverkare.
  • Självslipande efter montering, bara montera och starta maskinen!
  • Separat bryning tar bort råegg och polerar bladet till rakbladsskärpa.

Slipa dina egna runda knivblad

Med RBS-140 Tillbehör för runda knivblad behöver du inte längre skicka iväg dina roterande knivblad för att få dem professionellt slipade. Du slipper också att de snabbt blir slöa efter bryning på en brynsten som ger olika vinkel på slipfasen över bladet. Istället får du ett professionellt slipat blad med samma vinkel runt hela bladet på nolltid. Dina runda knivblad behöver aldrig mer lämna restaurangen!

Blad som håller längre

Eftersom RBS-140 Tillbehör för runda knivblad används tillsammans med slipmaskinen Tormek T-2 Pro Kitchen Knife Sharpener avverkas en minimal mängd stål från dina runda knivblad under slipningen. Det gör att de får en längre livstid och du spar på både miljön och din ekonomi.

Professionell slipning för vassaste resultat

Att själv slipa dina runda knivblad till professionell skärpa är så enkelt det kan bli med RBS-140 Tillbehör för runda knivblad. Efter att du monterat bladet i tillbehöret fäller du ned det mot slipskivan och sätter på maskinen. Tillbehöret är konstruerat så att ditt runda knivblad själv roterar mot den finkorniga diamantslipskivan och slipas utan att du behöver göra något mer. Efter ungefär en minut är bladet är färdigslipat. Du monterar då av bladet och bryner det separat på kompositbrynskivan för att få bort den råegg som bildats och polera eggen till rakbladsskärpa (se till att använda skyddshandskar!). Det är lika enkelt som det blir vasst!

Tormek T-2 Pro Kitchen

Tormek T-2 Pro Kitchen

En slipmaskin speciellt utformad för att möta det professionella kökets höga krav.

Visa mer