'

TC-800 Tormek Case

Med Tormek Case håller du ordning på dina jiggar och tillbehör. Ett snyggt läderhandtag gör lådan lätt att bära med sig. Caset är tillverkad i ett tåligt material och har ett skjutbart lock som håller allt på plats. 

Stay sharp – stay organized

Tormek Case kan staplas för smidig förvaring och är kompatibla med de nya inredena för tillbehör HTK-00TNT-00 och T8-00. Inredena har en förbättrad design och är gjorda av EPP, ett konstruktionsmaterial som är mycket hållbart och gjort för att kunna förvara dina jiggar i många år framöver.

  • Stapelbar för enkel förvaring.
  • Bärhandtag i läder.
  • Kompatibel med inredena för tillbehör och jiggar HTK-00, TNT-00, T8-00.

Observera att Tormek Case inte är kompatibel med tidigare inreden till HTK-706, TNT-708 och den tidigare toppboxen för Tormek T-8.

Vi tänkte att du kanske behövde få lite ordning och reda…

I Tormek Case har allt sin givna plats och är lätt att hitta. Lådans utseende och form är stilrent, tillverkat i tåliga material. Till att börja med, ett uppgraderat och hållbart inrede som håller dina jiggar på plats i många år framöver. Vidare, ett transparent skjutlock som snabbt hjälper dig att hitta rätt jigg eller tillbehör. Sist men inte minst, ett snyggt läderhandtag som inte bara gör den enkelt att bära utan som också för dig närmare Tormeks ursprung. Vi skapade denna förvaringslåda för alla er Tormekfantaster som gillar vassa verktyg… i ordning och reda.
Hälsningar
Tormek Design Team