Gå till Information Tormek Diamantskivor SE

Information Tormek Diamantskivor SE

DC-250 Diamond Wheel Coarse

*Leveranstider, se mer information nedan.

Tormeks Diamond Wheel Coarse är utvecklad för att ge en effektiv slipning och en snabb återställning av en slö egg. Med en kornstorlek på 360 korn har diamantskivan en hög avverkningsförmåga och är särskilt värdefull vid formning av ett verktyg.

Du kan slipa alla typer av material, inklusive stål, keramik och hårdmetall med denna diamantskiva. Passar till Tormek T-8, Tormek T-7 och tidigare modeller med en 250 mm skiva.

Alla diamantskivor levereras med 150 ml Rostskyddskoncentratet ACC-150. Använd alltid koncentratet i vattnet vid våtslipning för att förhindra rost på slipskivan. Tillsätt 10 ml koncentrat till 250 ml vatten (~4 %). Vi rekommenderar att alltid använda vatten vid slipning med diamantskiva, eftersom det både förlänger skivans livslängd och ger en något finare slipyta. Det är även möjligt att slipa utan vatten. Läs mer om Tormeks diamantskivor här.

Se även Diamond Wheel Fine och Diamond Wheel Extra Fine.

Mönsterskyddad Ⓓ.


*Vänligen notera: Efterfrågan på våra diamantslipskivor har varit betydligt större än vad vi räknat med. Detta tillsammans med problem att öka produktionstakten gör att vi i dagsläget har leveransförseningar. Tack för visad förståelse.