Gå till Information Tormek Diamantskivor SE

Information Tormek Diamantskivor SE

DE-250 Diamond Wheel Extra Fine

*Leveranstider, se mer information nedan.

Tormeks Diamond Wheel Extra Fine är diamantskivan som ger en extra fin finish och är speciellt lämplig för snideriverktyg och knivar när behovet av materialavverkning är minimalt. Kornstorleken är 1200 korn.

Med denna diamantskiva kan du slipa alla typer av material, inklusive stål, keramik och hårdmetall. Passar till Tormek T-8, Tormek T-7 och tidigare modeller med en slipskiva på 250 mm.

Använd alltid Rostskyddskoncentratet ACC-150 i vattnet vid våtslipning för att förhindra rost på slipskivan. Tillsätt 10 ml koncentrat till 250 ml vatten (~4 %). Vi rekommenderar att alltid använda vatten vid slipning med diamantskiva, eftersom det både förlänger skivans livslängd och ger en något finare slipyta. Det är även möjligt att slipa utan vatten. Läs mer om Tormeks diamantskivor här.

Se även Diamond Wheel Coarse och Diamond Wheel Fine.

Mönsterskyddad Ⓓ.


*Vänligen notera: Efterfrågan på våra diamantslipskivor har varit betydligt större än vad vi räknat med. Detta tillsammans med problem att öka produktionstakten gör att vi i dagsläget har leveransförseningar. Tack för visad förståelse.