DF-250 Diamond Wheel Fine

*Leveranstider, se mer information nedan.

Tormeks Diamond Wheel Fine är den ultimate allround-skivan som kombinerar god avverkningsförmåga med fin slipyta. Skiva har en kornstorlek på 600 korn vilket gör att den både är effektiv och ger en fin ytfinish.

Du kan slipa alla typer av material med denna diamantskiva, inklusive stål, keramik och hårdmetall. Passar till Tormek T-8, Tormek T-7 och Tormeks äldre modeller med en slipskiva på 250 mm.

Använd alltid Rostskyddskoncentratet ACC-150 i vattnet vid våtslipning för att förhindra rost på slipskivan. Tillsätt 10 ml koncentrat till 250 ml vatten (~4 %). Vi rekommenderar att alltid använda vatten vid slipning med diamantskiva, eftersom det både förlänger skivans livslängd och ger en något finare slipyta. Det är även möjligt att slipa utan vatten. Läs mer om Tormeks diamantskivor här.

Se även Diamond Wheel Coarse och Diamond Wheel Extra Fine.

Mönsterskyddad Ⓓ.


*Vänligen notera: Efterfrågan på våra diamantslipskivor har varit betydligt större än vad vi räknat med. Detta tillsammans med problem att öka produktionstakten gör att vi i dagsläget har leveransförseningar. Vi räknar med att kunna leverera löpande f.r.o.m slutet av januari 2019. 


Relaterade produkter

Gå till DC-250 Diamond Wheel Coarse

DC-250 Diamond Wheel Coarse

Gå till DE-250 Diamond Wheel Extra Fine

DE-250 Diamond Wheel Extra Fine

Gå till ACC-150 Rostskyddskoncentrat

ACC-150 Rostskyddskoncentrat