'

TS-740 Slipstation

Högkvalitativ slipstation med måttanpassade lådor för Tormeks tillbehörsinreden. Robust stålkonstruktion med reptålig metalliclack, rundade hörn och Tormeks logotyp. Effektiv och lättplacerad med möjlighet att ställa in den ideala arbetshöjden för just dig.

De flesta bänkar är alldeles för höga för att ge dig rätt kontroll när du slipar. När axlarna är avslappnade och armarna utsträckta i midjehöjd är du i en bekväm position; då kan du använda rätt mängd tryck och få bästa resultat.

Baserat på den här iakttagelsen har Tormek tagit fram en slip­station där du alltid har perfekt arbetshöjd anpassad efter din längd.

Med de specialgjorda lådorna får du dessutom full koll på dina favoritjiggar och tillbehör, allt har sin plats och är lätt tillgängligt när du behöver det. Du får en riktig slipstation helt enkelt. 

Specialgjorda lådor

Levereras med Tormeks inreden: för maskintillbehör, för Hus- & hempaketet och för Svarvarepaketet (tillbehör och jiggar ingår ej). Övriga tre lådor med praktisk gummimatta. Två av lådorna är 6 cm höga och fyra stycken är 9,5 cm höga. Lådorna har mjukstängande funktion. 

Sidoförvaring för extra stenar

Om du arbetar med specialstenarna kan du enkelt förvara dessa på sidan av slipstationen. De kan då torka efter användning utan att fukt byggs upp i skåpet. Två krokar är inkluderade. 

Centrallås med nyckel

Nyckel upptill låser alla lådor. 

Hållbar finish

Reptålig pulverlack. Elegant och tålig design med rundade hörn.

Tålig arbetsyta

Arbetsytan inkluderar Tormeks bänkmatta RM-533.

Mått

Höjd: Justerbar mellan 750 mm och 830 mm
Bredd: 578 mm
Djup: 390 mm